Pečené hovězí na kořenové zelenině, černém česneku a víně
Nejedna Michelinská restaurace používá černý česnek do svých pokrmů. A moc dobře vědí proč. Jeho znamenitá chuť dodá jídlu podtón, kterého si nelze nevšimnout. Kdo nezná, tak se může jenom škrábat na hlavě, čím že je to jídlo ochucené? Naštěstí už není tato surovina pouze výsadou restaurací. Vařit s ní může kdokoliv. Dobrou chuť.
V tomto inspirativním receptu jsme připravili pečené hovězí na kořenové zelenině, černém česneku a červeném víně. Vůni z tohoto jídla budete mít doma ještě hodně dlouho. Jedním slovem VYNIKAJÍCÍ :)
Pro přípravu budete potřebovat:
- hovězí maso dle vaší volby
- celer
- mrkev
- pórek
- červenou cibulku
- černý česnek (5 nakrájených stroužků)
- červené víno
- máslo, sůl a pepř
- kopr na ozdobu